Om vår teamet: bloggförfattare och medicinsk översyn

Som ett specialapotek erbjuder vi ett brett utbud av värdefulla informativa tjänster om manlig hälsa som tydligt skiljer oss från ett traditionellt apotek. Denna hemsidan är kärnan i dessa tjänster och hjälper dig att navigera effektivt på din resa och arbeta för att förbättra ditt livskvalitet med användbara tips från våra bloggförfattare. Vården förstärkt med vetenskapliga informationer kan verkligen göra en skillnad. Du kan förvänta dig färre sjukhusinläggningar, färre dyra medicinska procedurer till följd av medicinska problem och färre komplikationer som ofta följer din huvudsakliga diagnos.

Att leva med en kronisk sjukdom som impotens kan verka otrevlig. Men med vår stöd behöver du inte oroa dig. Vi bjuder dig som är drabbad av avvikande sexuel förmåga på ett komplett vårdapotek och anser att patientvård är en teaminsats. Våra professionella experter stöder våra kunder varje steg med vägen med de unika informationtjänster som krävs för att hjälpa dig att hantera kroniska medicinska tillstånd effektivt – samt förbättra kliniska och ekonomiska resultat.

Den vård du får kan göra en stor skillnad i din livskvalitet. För att ge dig bästa möjliga vård tilldelar vi dig ett personligt team. Dessa expertresurser inkluderar utbildade yrkesverksamma som är utbildade och erfarna inom de kliniska och administrativa aspekterna av sjukdomshantering. Vi kommunicerar, samordnar och samarbetar med varandra såväl som med dig för att säkerställa bästa möjliga resultat av din läkemedelsbehandling.

Yohannes Negesse

Dr. Yohannes Negesse är den ledande författaren till vår manshälsoblogg. Med flera decennier av att öva och ständigt uppgradera sina kvalifikationer inom urologi, Dr. Negesse brinner för att dela sin kunskap med patienter över hela världen. Initiativet från vårt apotek för att sprida medvetenhet om förebyggande av impotens och sexuella hälsa resonerade djupt med honom.

Nuvarande anställning: Patolog vid Center Hospitalier Universitaire Pointe à Pitre

Erfarenhet

Jul 2009 – nuvarande, Centre Hospitalier Universitaire Pointe à Pitre: Patolog

Sep 1986 - Feb 2009, Armauer Hansen Research Institute, Addis Abeba-Etiopien: Patolog

September 1978 - maj 1983, Hopital Claude Bernard, Paris, France: Praktik i patologi

Utbildning

1964 – 1983, Hopital Claude Bernard, Lyon och Paris, Frankrike
Examensnamn: Läkare

Dr. Negesse är en aktiv förespråkare för hälsosamt liv, bättre näring och förebyggande. Han börjar varje dag med att jogga, oavsett väder. Hans familj tar upp det mesta av sin fritid (Dr. Negesse har fyra barn och sju barnbarn), och när han inte är upptagen med patientvård, skriver läkaren artiklar om hur man tar bättre hand om sig själv som en man. Vi är tacksam för Dr. Negesse för den tid och den oro han tillägger till läsarna av vår blogg.

Dr. Esther Thomas

Dr Esther Thomas är utrustad med expertis inom receptrevision, att välja rätt behandlingsschema för läkemedel, övervaka biverkningsreaktioner och dess dokumentation och rapportering, dosjusteringar och korrigering, läkemedelsinteraktionsanalys och förebyggande.

Nuvarande anställning: Klinisk apotekare på Sagar Hospital, Bangalore

Erfarenhet

Oct 2019 - Present, Anglo Arabian Healthcare: Praktikant

Apr 2018 - september 2019, Sagar sjukhus Indien: Klinisk apotekare

2015 - januari 2017, Sri Ramakrishna sjukhus: Praktikant

Utbildning

2010 – 2016, Sri Ramakrishna Institut För Paramediska Vetenskap, Läkemedelskola, Coimbatore
Examensnamn: Doktor för apotek, sjukhus och vårdapotek

2008 – 2010, GEMS-utbildning

1997 – 2008, Emirates National School, Sharjah

Dr Thomas kompetens inkluderar: Användning av läkemedelsvårdsmodell för att identifiera, lösa och förebygga läkemedelsrelaterade problem; Övervakning och rapportering av läkemedelsinteraktioner, dosjusteringar, terapeutisk duplikering; Utbilda patienter om mediciner för att öka känslan av autonomi och minska bristande efterlevnad och komplikationer; Föra kliniska rundor för att identifiera och lösa problem med läkemedelsbehandling; Utföra receptrevision; Aktivt deltagande i apotek och terapeutisk kommitté.

Dr Thomas har starka analytiska, interpersonella och kommunikations- och tidshanteringsförmågor, resursfulla med förmågan att enkelt blandas med människor. Självmotiverad, hårt arbetande och målinriktad med hög grad av flexibilitet, kreativitet, upptäckt, engagemang och optimism, är hon övertygad om att män kan alltid ta bättre hand om sin hälsa. Dr Thomas oroar sig att den manliga befolkningen i Sverige tenderar att inte söka vård förrän läget blir akut. Hon tycker att öka medvetenheten om manshälsa kan göra mycket skillnad, och hon hjälper oss lätt med informationsstöd som finns tillgängligt via vår blogg.