Så här beställer du

Så här beställer du

Vi är glada att du har bestämt dig för att beställa hos vårt apotek! Vi hoppas att du tar ditt köp med all ansvar. Både receptfria och receptbelagda läkemedel ska användas med försiktighet, med medicinska produkter med kontraindikationer och biverkningar som ska beaktas.

Om du inte har något recept eller om du inte är säker på användningen av det läkemedel du ska beställa kan du kontakta vår licensierade vårdspecialist via en online livechatt eller med telefonnummer (hitta numret längst upp till höger av vår hemsida). Du kan också använda en e-postformulär som finns tillgänglig på Kontakt sidan.

När du är säker på det läkemedel du behöver, leta upp det i vårt register eller sök efter det med vårt sökverktyg som är inbäddat på vår webbplats. Välj dosering och förpackning, skicka varan till kundvagnen, välj kvantitet (du kan ändra det senare innan du fortsätter till betalningssidan) och ange dina personuppgifter i befintliga fälten.

Oroa dig inte, vi delar aldrig dina personliga uppgifter med någon tredje part. All information du delar med oss skyddas i enlighet med lagkrav, med regelbunden uppdaterad krypteringsteknik.

På nästa sida väljer du en betalningsmetod som är bekväm för dig (vi accepterar nästan alla betalningsmetoder som finns!) och fyller i fälten med dina betalningsuppgifter. Vi behandlar din betalning på ett helt diskret sätt, utan att ange vilken typ av varor du köpt från oss.

Kolla din e-postlåda för bekräftelsemail. Det kommer att ta så kort tid som möjligt för oss att bearbeta din beställning och skicka ditt paket till dig.