Villkor som gäller handling på manshälsapotek

Tack för att du besöker Manlig Apotek ("Webbplatsen"). Webbplatsen är skapad för att ge en bekväm, privat och informativ shoppingupplevelse för konsumenterna att köpa produkter som är viktiga för ett hälsosamt sexliv. Webbplatsen är skapad för åtkomst 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan och erbjuder ett större urval av sexuell potensprodukter än vanliga butiksbaserade detaljhandlare, tillsammans med en mängd hälsorelaterad information, köpguider och andra verktyg som är utformade för att hjälpa konsumenterna att göra informerat köp beslut. Vi vill att varje besökare på webbplatsen ("du") ska ha ett säkert och behagligt besök, så vi har fastställt följande villkor. Genom att använda sajten accepterar du att vara bunden av villkoren som anges här. Vi kan göra ändringar på sajten, dessa användarvillkor eller de policyer och villkor som reglerar användningen av webbplatsen när som helst. Vi uppmuntrar dig att granska webbplatsen och dessa villkor regelbundet för uppdateringar eller ändringar. Din fortsatta åtkomst eller användning av sajten ska anses vara ditt godkännande av dessa ändringar och rimligheten i dessa standarder för meddelande om ändringar.

Allmänna villkor

Om någon del av detta avtal bedöms vara inte verkställbart, ska sådan del begränsas eller elimineras i den minsta grad som krävs, med resten av avtalet kvar i full kraft och verkan. Villkoren utgör hela avtalet mellan oss om din användning av sajten.

Dina kontoförpliktelser

Med tanke på din användning av sajten accepterar du att tillhandahålla sann, korrekt, aktuell och fullständig information om dig själv, som uppmanas av kassaformuläret för din kontoinformation.

Din uppförande

Denna webbplats stöder policyen för vänlig shoppingmiljö för din egen och andras säkerhet. Kom ihåg att du accepterar villkoren som begränsar alla typer av aggressivt beteende i kommentarer. Webbplatsen ska endast användas enligt dess ursprungliga syfte att distribuera hälso- och sjukvårdsprodukter. Du har det fulla ansvaret för användningen av information som finns tillgänglig på denna webbplats. Genom att använda den här webbplatsen bekräftar du att du är medveten om arten av mediciner tillgängliga via vårt apotek. Om du beställer mediciner som kräver recept, måste du ha ett recept från din läkare. Underlåtenhet att följa dessa villkor kan leda till hälsorisker.

Produktbeskrivning

Vi försöker erbjuda dig en så exakt beskrivning av produkter och terapier som möjligt. Sidorna som beskriver effekter, användning, säkerhet och andra egenskaper hos farmaceutiska läkemedel innehåller material som är professionellt skapade. Vi behåller dock rätten att utelämna delar av information, publicera informationen som den inte är full och ibland kan det tyckas vara felaktigt på grund av mänskliga fel. Vi ber om ursäkt för eventuella felaktigheter och påminner dig om att din läkare eller farmaceut bör vara den viktigaste källan till information om säker användning av läkemedel.

Kommentarer och inlägg

Vi välkomnar dina kommentarer, anteckningar, meddelanden, idéer, recensioner av tjänster eller produkter, feedback, förslag eller annan kommunikation om webbplatsen, som ska vara och förbli Manlig Apoteks egendom.

Leveransadress

För att kunna göra inköp på webbplatsen måste du ha en frakttillägg.