Köpa Kamagra Oral Jelly på nätet i Sverige

4.9

Aktiv substans: Sildenafilcitrat

Läkemedelsform: Smaksatt oral vätska

Betalning: VISA, MasterCard, Amex, Bitcoin

Leveransalternativ: Flygpost (10 - 21 dagar), Spårad leverans (5-9 dagar)

Frakt över hela världen (Sverige, Danmark, Norge, Finland o.s.v.)

Omdöme:

Tillgänglighet: tillgänglig

Kamagra Oral Jelly har en unik läkemedelsform - en fruktig-smakad geléböna innehållande sildenafilcitrat. Läkemedlet är avsedd för att lösas upp i munhålan och börjar verka 30 till 40 minuter efter intaget; substansens verkningar dröjer kvar i ca 4 timmar. Mer information [skrolla ner]

Köpa Kamagra Oral Jelly på nätet i Sverige

Kamagra Oral Jelly

Produkt Pris Per Tablett Rabatt Beställa
Kamagra Oral Jelly.100 mg x 10 tablet550.44 SEK55.04 SEKSEK 0Köpa
Kamagra Oral Jelly.100 mg x 20 tablet914.26 SEK45.71 SEKSEK 186.6Köpa
Kamagra Oral Jelly.100 mg x 30 tablet1278.19 SEK42.61 SEKSEK 372.9Köpa
Kamagra Oral Jelly.100 mg x 40 tablet1642.01 SEK41.05 SEKSEK 559.6Köpa
Kamagra Oral Jelly.100 mg x 50 tablet2005.84 SEK40.12 SEKSEK 746Köpa

Vad Kamagra Oral Jelly är och vad det används för

Genom att beställa bekräftar du att du är bekant med den aktiva substansen och dess korrekta doser. Vi rekommenderar att du först söker vård och omedelbart kontaktar en läkare om du får några biverkningar orsakad av den läkemedlet.

Egenskaper

Kamagra Oral Jelly är ett kostnadseffektivt alternativ till en av de mest kända och mest pålitliga behandlingarna för erektil dysfunktion som säljs idag. Framställd med sildenafil, samma aktiva ingrediens som finns i märkesversionen, genererar Kamagra Oral Jelly effekten av att ge män möjlighet att uppnå en långvarig erektion.

Kamagra Oral Jelly är en vardenafilbaserad behandling för manlig impotens som hjälper män att uppnå och behålla en bestående erektion. Kamagra Oral Jelly verkar genom att öka blodflödet till manliga könsorganen för att producera en fast och stel penis. Denna medicin blir bara aktiv när du väckas, så du behöver inte oroa dig för oväntade överraskningar. Förutom att hjälpa till med erektil dysfunktion kan Levrita också användas för att behandla tidiga utlösningar. Sök vård innan du använder detta läkemedel för alternativ anledning. Låt inte impotens hålla dig från att ha ett tillfredsställande sexliv. Kamagra Oral Jelly hjälper dig att återfå ditt självförtroende och kontroll i sovrummet. Endast en påse utlöser ett blodflöde till penis för en naturlig och tillfredsställande erektion.

Ta påsens innehåll genom munnen ungefär en timme före planerade samlag. Ta inte mer än en påses innehåll inom en 24-timmarsperiod.

Dosering och användning

Ta innehållet av en Kamagra Oral Jelly påse genom munnen och svälj noga. Drick lite vatten efter intaget av Kamagra Oral Jelly. Kamagra Oral Jelly verkar med maximal effektivitet när det tas på fastande magen eller efter en lätt måltid. Tungare måltider och alkohol minskar sildenafils effekt. Samtidig användning av alkohol och Kamagra Oral Jelly kan orsaka en allvarlig form av hypotoni.

Interaktioner med andra medel

Du ska inte ta Kamagra Oral Jelly om du tar några av de läkemedel som kallas kväveoxidgivare som amylnitrit (kallas "poppers"), eftersom denna kombination också kan leda till en potentiellt farlig minskning av ditt blodtryck.

Om du tar mediciner som är kända för att vara proteashämmare (detta är speciellt fallet vid HIV-behandling), kan din läkare behöva starta behandlingen med lägsta dosen (25 mg).

Varningar och försiktighet

Kamagra Oral Jelly dosering bör inte justeras hos äldre patienter. Kamagra Oral Jelly dosen ska vara minimal hos patienter med nedsatt lever- eller njurfunktion. Den rekommenderade initialdosen är Kamagra 25 mg, med den slutliga ökningen av Kamagra Oral Jelly 50 g eller Kamagra Oral Jelly 100 mg som beror på tolerans samt patientens individuella respons.

Eventuella biverkningar

Läs alltid listan över innehållet på etiketten innan du börjar ta detta eller något annat läkemedel för att se till att det inte innehåller några ingredienser som orsakar allergisk reaktion. Sök vård omedelbart om du upplever symptom relaterade till allergier. De vanligaste biverkningarna i samband med Kamagra Oral Jelly är:

 • huvudvärk
 • hudutslag
 • ansiktsrodnad
 • illamående
 • buksmärtor
 • uppblåsthet
 • kräkningar
 • halsbränna.

Sök läkarvård omedelbart om din erektion varar längre än fyra timmar. Andra biverkningar kan innefatta:

 • akut blodtrycksfall
 • nästappa
 • ryggsmärta
 • diarré eller magont
 • värme eller rodnad
 • minnesproblem
 • förändringar i färgdetektering.

Sök läkarvård om det ovanliga beteendet kvarstår. Observera att detta inte är en komplett lista över biverkningar. Rådfråga en läkare för en utökad förståelse av de potentiella riskerna med att ta Kamagra Oral Jelly.

Missad dos

Gäller ej

Förvarning

Rekommenderad förvaring: Förvaras vid 25° C; fluktuationer tillåtna till 15-30°

Giftighet

Vissa patienter som tar alfa-blockerande läkemedel för behandling av högt blodtryck eller prostataförstoring kan uppleva yrsel eller drucken, speciellt när de flyttar snabbt till sittande ställning eller i stående position.

Dessa symtom uppträder oftast inom 4 timmar efter att Kamagra Oral Jelly tagits. För att minska sannolikheten för dessa symptom ska du behandlas med en konstant daglig dos av alfa-blockerare innan behandling med Kamagra Oral Jelly startas. Din läkare kan påbörja behandlingen med Kamagra Oral Jelly i en lägre dos (25 mg).