Köpa Priligy på nätet i Sverige

5.0
Dapoxetin 60mg På Nätet

Aktiv substans: Dapoxetin

Läkemedelsform: Filmdragerade tablett

Betalning: Mastercard Visa

Leveransalternativ:

Expressleverans (4-7 arbetsdagar),
Ordinarie (8-13 arbetsdagar)

Frakt över hela världen Sverige Danmark Norge Finland

Priligy

Produkt Per Tablett Pris Kvantitet Beställa
Generisk Priligy Dapoxetine 60mg x 180 piller 29.24 SEK 5262.99 SEK

4-7 arbetsdagar - 247 SEK

8-13 arbetsdagar - 135 SEK

5789.29 SEK
1
Kopa
Generisk Priligy Dapoxetine 60mg x 120 piller 30.25 SEK 3630.14 SEK

4-7 arbetsdagar - 247 SEK

8-13 arbetsdagar - 135 SEK

3993.15 SEK
1
Kopa
Generisk Priligy Dapoxetine 60mg x 90 piller 31.4 SEK 2825.73 SEK

4-7 arbetsdagar - 247 SEK

8-13 arbetsdagar - 135 SEK

3108.3 SEK
1
Kopa
Generisk Priligy Dapoxetine 60mg x 60 piller 32.45 SEK 1947.26 SEK

4-7 arbetsdagar - 247 SEK

8-13 arbetsdagar - 135 SEK

2141.99 SEK
1
Kopa
Generisk Priligy Dapoxetine 60mg x 30 piller 37.82 SEK 1134.47 SEK

4-7 arbetsdagar - 247 SEK

8-13 arbetsdagar - 135 SEK

1247.92 SEK
1
Kopa
Generisk Priligy Dapoxetine 60mg x 20 piller 41.12 SEK 822.4 SEK

4-7 arbetsdagar - 247 SEK

8-13 arbetsdagar - 135 SEK

904.64 SEK
1
Kopa
Generisk Priligy Dapoxetine 60mg x 10 piller 50.66 SEK 506.64 SEK

4-7 arbetsdagar - 247 SEK

8-13 arbetsdagar - 135 SEK

557.3 SEK
1
Kopa

Märker du att webbplatsen inte fungerar som den ska?

Försök att trycka på Ctrl+F5 (eller Cmd+Shift+R om du använder en MacBook) för att uppdatera sidan. Om du använder en mobil enhet, försök att rensa din webbplatshistorik och webbläsare data i inställningar. Tack för din förståelse!

Köpa Priligy på nätet i Sverige

Priligy är en selektiv serotoninåterupptagshämmare avsedd för behandling av tidig utlösning. Priligy 30 och 60 mg ökade sexuell handlingstid och förbättrade patientrapporterade resultat för kontroll, ejaculationsrelaterad nöd, interpersonell nöd och sexuell tillfredsställelse.

Vad Priligy är och vad det används för

Genom att beställa bekräftar du att du är bekant med den aktiva substansen och dess korrekta doser. Vi rekommenderar att du först söker vård och omedelbart kontaktar en läkare om du får några biverkningar orsakad av den läkemedlet.

Egenskaper

Dapoxetin är det första läkemedlet som är speciellt utvecklad för behandling av tidig utlösning. Dapoxetin är en potent SSRI. Den senaste rapporten som dapoxetin blockerar potentiellt kanaler som är involverade i regleringen av frigörande av neurotransmitter, ger ytterligare insikt i mekanismen som ligger till grund för några av de terapeutiska åtgärderna för detta läkemedel.

Dapoxetin genomgår snabb absorption och eliminering som resulterar i minimal ackumulering och har dosproportionell farmakokinetik, som inte påverkas av multipel dosering och varierar inte mellan etniska grupper. Dapoxetins farmakokinetiska profil tyder på att det är en bra kandidat för efterfrågad behandling av tidig utlösning.

Dosering och användning

Köpa Priligy på nätet i Sverige

Dosering är 30 mg en till tre timmar före planerad sexuell aktivitet. Dapoxetin ska endast tas en gång om dagen. Vid ineffektivitet utan biverkningar kan dosen ökas till 60 mg. Priligy används hos män som inte kan hålla ut ejakulering för att ha en sexuell tillfredsställelse som är slutlig båda parter.

Priligy tas vid behov, ungefär en timme före planerad sexuell intimitet. Ett piller av Priligy tas genom munnen med tillräcklig mängde av vatten. Läkemedlet kan tas under måltider eller på fastande mage.

Interaktioner med andra medel

 • Warfarinkoncentration kan ökas när den kombineras med Priligy.
 • Risken för eller svårighetsgraden av hypoglykemi kan ökas när Priligy kombineras med tiazolidindion.
 • Risken för eller svårighetsgraden av serotoninsyndrom kan ökas när dimetoxi etylamphetamin kombineras med Priligy.
 • Risken för eller allvarliga biverkningar kan ökas när 2,5-dimetoxi-4-etyltioamfetamin kombineras med Priligy.
 • Den terapeutiska effekten av 3,5-diiodotyropropionsyra kan minskas när den används i kombination med Priligy.
 • Risken för eller allvarliga biverkningar kan ökas när 4-brom-2,5-dimetoxametamin kombineras med Priligy.
 • Risken för eller allvarliga biverkningar kan ökas när 4-metoxamamphetamin kombineras med Priligy.
 • Metabolismen av Priligy kan minskas i kombination med 5-androstenedion.

Varningar och försiktighet

Priligy ska inte kombineras med MAO-hämmare eller selektiva serotoninåterupptagshämmare, eftersom ett serotoninsyndrom kan utvecklas. Ingen kombination med ketokonazol eller andra hämmare av CYP3A4. Ingen kombination med tioridazin.

Eventuella biverkningar

Vid studier tolererades Priligy 30 och 60 mg väl med låg förekomst av allvarliga biverkningar. Mer än 50% av alla biverkningar rapporterades vid det första uppföljningsbesöket efter 4 veckors behandling och innehöll typiskt symtom i gastrointestinala och centrala nervsystemet. De vanligast rapporterade biverkningarna var:

Priligy online i Sverige
 • illamående
 • diarré
 • huvudvärk
 • yrsel
 • sömnlöshet
 • somnolens
 • trötthet
 • nasofaryngit.

Till skillnad från andra SSRI-preparat som används för att behandla depression, som har förknippats med höga förekomster av sexuell dysfunktion, var dapoxetin associerad med låga halter av sexuell dysfunktion.

Missad dos

Gäller ej

Förvarning

Rekommenderad förvaring: Förvaras vid 25° C; fluktuationer tillåtna till 15-30°

Giftighet

Man ska balansera de potentiella fördelarna med sannolikheten för mycket vanliga (fler än 1 av 10 män) biverkningar av yrsel, huvudvärk och illamående som rapporterats i sammanfattningen av produktegenskaper.

Kommentarer

Sebastian
Läkmedlet verkar precis som beskrivet, skapar dock extrem dåsighet. Utmärkt service med enkelt system för att göra en beställning! Tusen tack från Sebastian
Magnus
Jag köpte några tabletter från den här webbplatsen (dapoxetin 60 mg) och det fungerade som det stod på etiketten, tillsammans med snabb leverans och bra priser är det lätt ett av de bästa onlineapotek jag har handlat på på sistone.
Sebastian
Det fungerar! Osäker på hur man kan gå vidare med en recension av ett läkemedel som dapoxetin. Tajming verkar såklart vara extra viktigt med den här produkten men det har definitivt hjälpt mig mot mitt problem (jag använder mig av Priigy 60 mg vilket är maximal styrka).
Ludvig
Fantastisk. Snabb leverans och frågeformuläret var lätt att fylla i. Själva tabletten gav mej självförtroendet som jag saknade i flera månader. Kunde hålla på i hela 3 minuter utöver mina vanliga 3, med fördubblade samlagstid alltså!
Jan-Erik
Jag beställer dapoxetin (eller Priligy, som det heter) regelbundet, eftersom det är praktiskt taget det enda som fungerar för mitt problem med för tidig utlösning och en lätt erektil dysfunktion. Det finns ingenstans att köpa det i min hemstad Nässjö... Jag uppskattar det vänliga stöd och uppmärksamhet jag får som kund hos Manlig.