Kläm-tekniken och för tidig utlösning: hur man kan övervinna denna teknik?

Precis som Stop and Go har kläm-tekniken fler nackdelar än fördelar. Om den, till skillnad från Stop and Go, fokuserar på en fysisk aspekt av förekomsten av utlösning, glömmer den helt den psykologiska dimensionen. eftersom spänningen är först psykologisk.

Att behöva stoppa under samlag (eller sätta press på glans för att blockera utlösning) är faktiskt osannolikt att ditt sex blir tillfredsställande. För mer exakta lösningar och personlig rådgivning, kontakta en sexterapeut.

Hur kan jag förbättra denna pressteknik?

Klämtekniken antas "blockera" utlösning. För att göra detta måste partnern (eller en själv) komprimera sin mans glans strax före utlösning. Tryck med tummen på frenulumet (en tunn hudveck som håller förhuden när glansen dras tillbaka) och komprimera glansen med pek- och långfingrarna. Den andra handen bör också användas för att komprimera penisbotten. Dessa två rörelser bör "stoppa" utlösningen. Vi rekommenderar också att du kombinerar denna teknik med andra metoder, till exempel Stop and Go, eller psykologiska övningar.

Nackdelarna med denna tekniken är följande: för det första fungerar denna teknik knappast ensam; den kräver ’ven andra åtgärder. Sedan behöver de två partnerna verkligen känna varandra för att förhindra utlösningstillfället. Och även om du berättar för din partner kommer det troligtvis inte att komprimera en del av glanshuvudet och penis för att stoppa utlösning. Förutom att vara ganska obekväm.

Mannen riskerar att förlora sin erektion, spänningen faller mellan de två partnerna, och särskilt denna teknik är inte idiotsäker. Ännu mer är det nästan omöjligt att göra med någon du inte känner. Precis som Stop and Go gör pressen saker halvvägs: många aspekter av utlösning glöms bort.

Kläm-tekniken och för tidig utlösning

Hur lyckas jag med klämtekniken?

Redan i stället för att närma oss problemet externt (oavsett om partnern pressar glans eller penis för att blockera utlösning) kan vi prova olika fysiska och beteendemässiga tillvägagångssätt. Faktum är att vi idag känner till påverkan och rollen av perineums muskler i förekomsten av utlösning. När du överskrider en viss upphetsningströskel, samlas dessa muskler reflexivt för att utvisa sperma.

Vi kan därför agera på denna faktor: stärka musklerna i perineum. Att lära sig att lokalisera dem, muskler dem, kommer att försena deras sammandragning och därmed utlösning. Detta är redan en mer intressant metod (och kommer inifrån) än pressen.

Slutligen finns det idag mentala och fysiska övningar som ska göras dagligen, vilket kan bota långvarig utlösning på ett hållbart sätt. Detta är främst TIME-programmet, som är det första i denna anda och i det ackompanjemang det erbjuder. Och naturligtvis läkemedelsbehandlingar som nu är första linjens behandling.

Sammanfattningsvis

Det finns många sätt att bota snabb utlösning idag. Dessa metoder säljer ibland "mirakelprodukter" eller snabbkorrigeringar. Men att lära sig en reflex som snabb utlösning tar tid. Och tekniker som Stop and Go eller squeeze-tekniken når snabbt sin gräns.

Det finns dock många medicinska lösningar tillgängliga idag. Det första steget är att vända sig till en läkare: med honom kan du bestämma vilken metod du vill uppleva. Och du kommer också att dra nytta av de bästa råden.

Slutligen, om du vill ha en långvarig botemedel mot för tidig utlösning, verkar det som om terapi som TIME-programmet kombinerar alla aspekter för att återfå kontrollen. Din läkare kan också ordinera behandlingar (serotoninåterupptagshämmare, aktuella behandlingar som ska appliceras på glans etc.) för att återfå ett fredligt sexliv.

Kamagra

25% off
Kamagra

15.73 SEK - 44.32 SEK

Per Tablett
Kopa

Kamagra Oral Jelly

25% off
Kamagra Oral Jelly

34.96 SEK - 56.6 SEK

Per Tablett
Kopa

Priligy

23% off
Priligy

20.98 SEK - 49.99 SEK

Per Tablett
Kopa