Köpa Propecia på nätet i Sverige

4.9

Aktiv substans: Finasterid

Läkemedelsform: Filmdragerade tablett

Betalning: VISA, MasterCard, Amex, Bitcoin

Leveransalternativ: Flygpost (10 - 21 dagar), Spårad leverans (5-9 dagar)

Frakt över hela världen (Sverige, Danmark, Norge, Finland o.s.v.)

Omdöme:

Tillgänglighet: tillgänglig

Genom att beställa bekräftar du att du är bekant med den aktiva substansen och dess korrekta doser. Vi rekommenderar att du först söker vård och omedelbart kontaktar en läkare om du får några biverkningar orsakad av den läkemedlet.

Problemet med håravfall är bekant för män av olika ålder, och det är alltid mycket obehagligt. Problemet med att behandla denna sjukdom är mycket komplicerat, eftersom orsakerna till skallighet är mycket varierade. Håravfall är deprimerande för man och har en dålig effekt på självutvärdering och orsakar ofta misslyckande i sitt personliga liv. För att hjälpa undvika alla dessa negativa fenomen har forskare utvecklat ett effektivt läkemedel som heter Propecia. Mer information [skrolla ner]

Köpa Propecia på nätet i Sverige

Propecia

Produkt Pris Per Tablett Rabatt Beställa
Propecia 1 mg x 10 pillkr 130.3kr 13.04kr 0Köpa
Nästa order 10% rabatt
Propecia 1 mg x 20 pillkr 230.61kr 11.34kr 34.11Köpa
Nästa order 10% rabatt
Propecia 1 mg x 30 pillkr 290.8kr 9.83kr 96.3Köpa
Nästa order 10% rabatt
Propecia 1 mg x 60 pillkr 511.48kr 8.53kr 270.84Köpa
Nästa order 10% rabatt
Propecia 1 mg x 90 pillkr 702.07kr 7.82kr 469.45Köpa
Nästa order 10% rabatt
Propecia 1 mg x 120 pillkr 852.53kr 7.12kr 710.19Köpa
Nästa order 10% rabatt
Produkt Pris Per Tablett Rabatt Beställa
Propecia 5 mg x 30 pillkr 461.33kr 15.45kr 0Köpa
Nästa order 10% rabatt
Propecia 5 mg x 60 pillkr 882.63kr 14.75kr 42.13Köpa
Nästa order 10% rabatt
Propecia 5 mg x 90 pillkr 1263.81kr 14.04kr 126.39Köpa
Nästa order 10% rabatt
Propecia 5 mg x 120 pillkr 1604.86kr 13.34kr 252.78Köpa
Nästa order 10% rabatt

Vad Propecia är och vad det används för

Egenskaper

Läkemedlet ger vanligtvis synliga resultat, vilket gör det möjligt att förnya hårväxten inte bara vid kronan utan i den främre delen av alopeci.

Den aktiva substansen i botemedlet är finasterid, som används för att hindra håravfall. Ibland kan finasterid bygga nya hårterminaler, men det händer sällan. Man tror att den huvudsakliga uppgiften för detta ämne stannar fortsättningen av skallighet. Detta finasteridbaserade läkemedel Propecia är godkänt för konsumtion av det amerikanska departementet för kvalitetskontroll av livsmedels- och drogadministrationen (FDA), som är underordnad den amerikanska hälsodepartementet. Detta är ett av två läkemedel som godkänts av FDA för behandling av alopeci.

Dosering och användning

Det rekommenderas att du tar en Propecia tablett varje dag. Du kan ta Propecia tillsammans med måltider eller på fastande magen. Det är nödvändigt att fortsätta behandlingsförloppet tills effekten uppnås - sakta ner och stoppa processen med håravfall. Efter 6 månaders användning kan du märka igen växande utbyte av förlorat hår, och detta kommer inte att vara bara en fluff, men riktigt hår. Resultaten är olika, i allmänhet är det omöjligt att bygga tillbaka allt hår kvar tidigare men i de flesta fall ger läkemedlet synliga resultat.

Interaktioner med andra medel

Inga kliniskt signifikanta interaktioner med andra läkemedel upptäcktes.

Varningar och försiktighet

Innan kursens början är det nödvändigt att besöka endokrinologen. I vissa fall kan läkaren föreskriva ytterligare laboratorieforskning för en detaljerad studie av patientens hormonella bakgrund. Det finns möjlighet att justera dosering och tidpunkt för mottagande av bloprovar. Därför kan kursens varaktighet beräknas för varje patient individuellt.

Läkemedlet är kontraindicerat för konsumtion av patienter som lider av följande sjukdomar:

  • Allergi mot en av komponenterna.
  • Sjukdomar i det endokrina systemet.
  • Leverinsufficiens.
  • Prostatit, orsakad av urinvägsinfektion.

Eventuella biverkningar

Biverkningarna av dessa piller är sällsynta och påverkar inte många män. Det fanns inte en stor mängd män som upplevde de biverkningar som anges nedan med avseende på sexualitetsområdet: minskad libido, svårighet att uppnå erektion, minskad mängd spermier. Dessa problem har helt försvunnit hos män som slutade att ta Propecia. Men likaledes för de flesta är dessa reaktioner bara i början av mottagningen och biverkningarna försvann hos de flesta män (58%) som fortsatte att ta Propecia. I kontrollgruppen hade vi istället för Propecia placebo samma biverkningar och i samma storlek.

Missad dos

Om du upptäcker att du har missat Propeciados, ta en så snabbt att du kommer ihåg det. Ta aldrig mer än en rekommenderad dos av Propecia under dygnet.

Förvarning

Rekommenderad förvaring: Förvaras vid 25° C; fluktuationer tillåtna till 15-30°

Giftighet

Ungdomar och kvinnor borde inte ta dessa piller. Finasterid har förmåga att negativt påverka deras kropp, även genom att sippra genom hudens porer. Därför kan de inte komma i kontakt med läkemedlet taktiskt. Genom att komma in i kroppen orsakar substansen förändringar i hormonnivåerna hos ungdomar. Som ett resultat kan biverkningen störa pubertetscykeln. Finasterid har en negativ inverkan på fostrets utveckling i moderns kropp under embryonperioden.